Opgeven

Geef je nu op, door het onderstaande formulier in te vullen!

Lidmaatschap

Heey!
Super leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging! Je hebt nu al een maand lang gratis kunnen meetrainen, en gebruik gemaakt van het materiaal van de club, maar het wordt nu natuurlijk tijd dat je je eigen stick krijgt waarmee je wedstrijden kunt spelen! Maar, wat houdt dit lidmaatschap nou precies in? 

Kosten
Een lidmaatschap bij Tilburg Lacrosse kan je 12,50euro per maand kosten, of 20euro per maand! Wanneer je al een sportabonnement hebt afgesloten bij het sportcentrum van de Universiteit van Tilburg, bieden wij je namelijk korting. Geen sportabonnement? Geen probleem, want dan kun je nog steeds lid worden voor 20euro per maand! 

Naast het lidmaatschap, zul je ook materiaal moeten aanschaffen. Dit is een tenue, een stick en bescherming! Omdat de bescherming die nodig is bij mannenlacrosse verschilt van het vrouwenlacrose, is het lastig om hierover een totaalprijs aan te geven. Houdt er rekening mee dat er via de club genoten kan worden van interessante kortingen! Meer informatie kun je hierover krijgen bij de Vice-President van de vereniging.
 
Duur van het lidmaatschap
Wanneer je lid wordt van onze vereniging, bieden we je de eerste keer een jaarlidmaatschap aan. Wanneer je na dit jaar natuurlijk besluit om langer te blijven, dan wordt dit lidmaatschap veranderd tot onbepaalde tijd.